Hetsig start på veckan

Men en hel del positiv energi också och det försöker jag assa, och dissa skiten. Som att hålla i tjejernas innebandyträning ikväll, det ger så mycket energi även om det inför kan kännas tungt och ytterligare något på schemat. Det är alltid en skön känsla efteråt. Hoppas innerligt att tjejerna har kul också, jag kan ju låta väldigt hård när jag instruerar men jag involverar mig så mycket och brinner för att de ska utvecklas och då blir det så. Jag hoppas jag skrattar tillräckligt för att jämna ut det.

Kroppen har värkt en hel del efter helgens golfspel och padelpass. Det har gjort att huvudvärken tryckt på och med en massa saker på listan att bocka av har det varit svårt att få den att släppa men det börjar ordna upp sig nu. Bockarna är fler än utropstecknen på listan och snart är jag i fas, tills nya uppdrag dyker upp.

Igår var vi trötta, så trötta så att vi inte orkade åka och veckohandla och efter att ha lagat makaroner och köttbullar, som vi som tur var hade i frysen, och lagt barnen lade oss tidigt och sov hela natten.

Idag ringde en logoped och pratade med oss om Olle och hon var noga med att poängtera att han fortfarande är väldigt liten och att språket säkert kommer igång men att man vid fyra års ålder, om språket inte finns där då, däremot ska gå in med resurser för att försöka hjälpa. Men, hon kunde definitivt träffa oss och vi bokade in två dejter samma vecka han fyller tre år, alltså om en månad. Då kan hon tipsa om bra böcker att läsa och lite såna grejer. Hon komme också kolla om Olle förstår, ser och hör för att säkerställa att allt fysiskt funkar. Vilket det ju gör enligt oss i alla fall.

Tjejerna har haft friidrottsdagar, Tuva igår eftermiddag och Vilma idag på morgonen. Sköna halvdagar med en hel del träning och Tuva hade träningsvärk på kvällens innebandypass. Imorgon startar hennes tennis också så den här veckan är vi igång på riktigt. Vilmas gympa startar och hon har då träningar alla dagar utom söndagar, och då blir det säkert fotbollsmatcher de flesta söndagarna. Tuva har träning tisdag till torsdag och får senare en eller två matcher på helgerna. Jag vill ju så gärna att Olle ska få börja simma också, får se om vi kan klämma in det och om Fredrik kan ta med honom, det tror jag de skulle gilla att göra tillsammans.

Ikväll var det golf på schemat i programmet och i mer än en timme handlade det om de senaste tio årens utveckling. Jag inledde med två stora rubriker och så fanns flera röster på plats eller inspelade som berättade om den utveckling som skett. Kul med hela och roligt när det blir bra! Får höra vad andra tyckte imorgon på mötet.

Idag åkte vi och handlade i alla fall och det känns skönt i själen att öppna kylskåpsdörren igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s