Vilken avslutning!

Fick feeling ikväll och lagade älggryta när systrarna kom på besök. Dessutom knäckte vi den sista flaskan av vårt favvovin alla kategorier, en specialutgåva från Stellenbosch som vi drack när jag fyllde jämnt. Underbar smak och passade så bra till maten. Kul att få lysa upp en vanlig onsdagskväll och dessutom med besök av systrarna som jag är glad att de finns så nära.

Imorse åkte jag till jobbet minsann. Det var kul att träffa några som jag inte sett på länge och jag hade ett möte att närvara på så det kändes fint.

Jag lyckades dessutom få till en roligt fin intervju med en av världens bästa som fick sändas i några delar i kvällens program. Nästa vecka får ytterligare en del släppas och det är kul att få godkänt för det man gör så pass att det får gå ut i etern.

Vilma tog tåget både till och från gympan idag. Kul att det kan funka och att det känns okej för tjejerna så att vi får mer tid till matlagning och att bara vara hemma. Jag hämtade dock Tuva från tennisen som hon har gångväg till, haha, så inte så konsekvent där kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s