Godkänt för bilen

Åh så härligt väder det är, vi försöker njuta av dagarna men det är svårt när jobbet startar igen och det är upp över öronen mycket att göra.

Igår spelade Vilma match söder om stan och vi åkte för att heja på henne och laget. Det går sådär med en lilleman som hittar lekparker vart än han kommer. Vilma och laget kämpade som aldrig förr i alla fall och lyckades göra det avgörande målet med bara fem minuter kvar av matchen. Efteråt hade vi tänkt hälsa på min syster med familj och kika på deras nya hem men Tuva har blivit förkyld så det får vänta.

Fredrik cyklade fram och tillbaka till matchen, väldigt duktigt gjort, så jag kände att jag måste träna jag med och stack därför ut och sprang när vi kom hem igen. Det är helt otroligt vad kroppen känns annorlunda och jag blir flåsig och tung direkt, får typ syra efter några kilometer och igår pressade jag mig till tre och en halv ändå. Får försöka komma ut oftare och se om det förändras men det är läskigt att uppleva kroppen som aldrig förr. Knas den där sjukdomen alltså.

Fredrik har klippt häcken för första gången sen vi satte den, den växte väldigt fint i sommar och rekommendationerna var att klippa den rejält innan hösten så nu är den en meter hög igen.

Tuva var hemma från skolan idag och hade tråkigt. Hon får vara hemma imorgon också så då åker jag och hon till syster i stan och hänger på fm så vi kan komma hem till ett nystädat hus på eftermiddagen. Jag måste verkligen jobba järnet imorrn, främst med en intervju jag hoppas sänds på onsdag. Gjorde den förra veckan men fyllde på med en gammal kollega nu sent under kvällen som jag ringde upp från landet i väst. Tydligen värsta ökenvärmen med fyrtio grader och lite till. Läskigt att idrotta då.

Jag åt dessutom lunch med en gammal kollega och vän idag så trots att jag har skitmycket att göra har dagen varit väldigt bra. Kul att ses igen!

Dessutom fick jag ok på bilen ikväll när jag tog den till besiktningen. I dessa tider får man inte köra in den i garaget själv ens, en kille plockade upp den, körde bort utomhus, kom tillbaka och körde in i garaget för att backa ut den och lämna tillbaka vara några minuter senare. Han måste varit trött men gav mig väl godkänt och det tackar jag för såklart. Jag frågade själv om sommardäcken och de bör ju bytas nästa år så det får bli ett uppdrag till våren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s