Padel och frukostbuffé

Jag kunde inte somna om efter att ha varit på toaletten halv fem imorse. En väldigt dum tid att kliva upp men jag var tvungen. Till slut slappnade jag ändå av men då kändes det som att klockan ringde strax därefter. Och det gjorde den nog också. Upp och studsa för att spela padel med gamla kollegor mellan sju och åtta. Hur kul som helst, och gott också. Avslutade passet med dusch och en supergod frukostbuffé. Tur jag hade pratat med en kollega om att täcka upp för mig så jag kunde njuta av maten även om jag fick sticka från gänget lite tidigare än de andra.

Har blivit snorig nu på kvällen så det känns bra att jag jobbar hemifrån fram till helgen. Skulle egentligen åkt in till jobbet imorgon bitti också men det får vara.

Olle fick en regnig utflyktsdag och verkar ha haft det mysigt. Han ville tydligen ha sin kompis Penelopes lunchlåda berättade hans kompis och granne för Fredrik vid hämtningen. Jag som lade ner massa kärlek på den där pastasalladen med köttbullar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s