En riktig språkhelg

Imorse var det dags för nästa utveckling i Olles språk när han sa klockrena b:n. Nu fick samtliga Babblarna sina namn när Bobbo, Bibi och Babba kunde uttalas korrekt. han släpper fram lite i taget nu känns det som och verkar väldigt tillfreds med tillvaron, säkert glad för det han själv hör att han lyckas med.

Fick finbesök av pappa på eftermiddagen och dessutom kom svärmorsorna förbi en sväng så ett tag var det kalas när många favoriter var här samtidigt. Tuva och Vilma slängde ihop en kladdkaka till fikat.

Men innan besöken spelade Vilma fotbollsmatch. Precis vid lunch så övriga familjen satt på sidan av planen och glufsade i sig hamburgare och korv. Vilma sprang så mycket den här matchen och kämpade sitt bästa mot tuffa BP som vann med uddamålet till slut. En trött tjej efteråt som fick energi igen efter att ha käkat samma lunch som oss.

En annars lugn söndag i fint väder, klippt gräset och rensat gamla buskar, lagat ett gosedjur och packat upp för små kläder på vinden. Hoppas nu att min förkylning lägger sig i veckan, tycker ändå jag vilar hyfsat bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s