Bättre än igår

Det enda bra med gårdagen var en uppfräschning av håret och den satt fint. Klippte av en stor del av längden som bara kändes sliten och väldigt tunn nu. Stress och graviditeter har gjort mitt hår tunt för första gången nånsin men kanske och troligen blir känslan lite mer som förr nu med en lång page.

Imorse promenerade jag och Olle till föris och såg en massa roliga fordon på vägen. Han hoppade sen av vagnen, vi gick in och sa hej till alla och så vände sig min son om och sa ”hejå mamma” och sprang in till kompisarna, eller leksakerna kanske. Främst och allra helst en orange sopbil.

Igår promenerade även Olle på morgonen, och hem med Tuva. Han är bra på det, att gå, men imorse ville han sitta i vagnen. Han sov superlänge också men ingen stress för det. Så fort han vaknar är han glad, äter snabbt sin yoghurt och en macka, leker lite när jag äter och dukar av och är sen redo att gå iväg.

Jag hade en lugn dag på hemmajobbet. Skönt och välbehövligt. Kunde ta en vanlig lunch och tittade på ett avsnitt av en grym serie till och med. Slappnade av.

Tuva kom hem, bytte om, åt några mackor och stack på tennisträning. Jag hämtade Olle sent idag, Fredrik var fortfarande på jobbet och jag var tvungen att fixa en publicering efter kvällsmötet. Men halv fem åkte jag iväg. Tre barn var kvar och när jag parkerade hörde jag ”heeej mamma”! Och en superglad kille sprang och mötte mig vid grinden. Världens bästa möte.

Vid middagsbordet hade Vilma kommit hem från gymnastiken och pastan med tomatsås och kyckling satt som en smäck. Tuva hade skalat morötter och Olle fick en som han åt upp under tiden ögonlocken sjönk längre och längre ner. Men han skulle absolut tugga i sig hela moroten. När det var klart gick han och satte sig i soffan och somnade.

Han kan inte ha sovit på lunchen idag. Hoppas bara att han sover imorgon bitti också.

Imorgon väntar kvällsjobb och alltså en skön start på dagen, en ny promenad till förskolan, några serieavsnitt och ett besök till affären för att stödhandla efter halva veckan när mjölk, grönsaker och fil tagit slut. På kvällen väntar en rolig blandning av matcher och tävlingar så passet kommer kännas som några timmar bara. Sen är det fredag och starten på syskonhelgen med god mat och dryck och massa skratt och mys.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s